Liceul de Transporturi Auto a purtat ieri ținută de sărbătoare, fapt care se datorează atât absolvenților din acest an, cât și împlinirii a 102 ani de existență . Atmosfera a fost încărcată de emoție, tinerii absolvenți emanau bucuria unui drum împlinit, binecuvântați de lumina învățării, iar în ochi li se citea deja libertatea alegerii. Așa cum au făcut-o în toți anii de studiu, profesorii le-au fost alături și în aceste momente importante din viața lor. Au fost oferite diplome de absolvire, iar finalul acestei ceremonii a aparținut elevilor liceului, care  au susținut un spectacol deosebit .

Mult succes în viață, dragii nostri absolvenți!

La mulți ani Liceului de Transporturi Auto!

Astăzi, elevii și profesorii Liceului de Transporturi Auto au sărbătorit în avans ziua visului românesc împlinit -1 decembrie 1918 . A fost realizată o expoziție cu documente și fotografii reprezentative acestei mărețe zi. Elevii au ales să sărbătorească prin cântec și vers patriotic, iar în finalul programului, toți participanții și-au dat mâna într-o Horă a Unirii, așa cum , în urmă cu 105 ani au făcut-o înaintașii noștri.

Ediția 2023 a campaniei sociale ,, Săptămâna legumelor și a fructelor donate", a avut loc în perioada 20-24 noiembrie. Elevii voluntari SNAC ai Liceului de Transporturi Auto s-au implicat în strângerea de legume și fructe și donarea lor unor familii aflate în dificultate . Activitatea a fost plină de încărcătură emoțională.

Orar acces baza sportivă

        În data de 17 octombrie 2023, în incinta Casei Tineretului, elevii din clasele a X-a și a XI-a de la Liceul de Transporturi Auto au participat la Ziua Armatei României în școli.

        Echipe formate din militari ce reprezintă toate categoriile de forțe ale Armatei, elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ militar și reprezentanți ai birourilor informare - recrutare au prezentat elevilor din instituții civile de învățământ din Mehedinți importanța Zilei Armatei României, misiunile desfășurate de militari în țară și în teatrele de operații, precum și informații pentru cei interesați de o carieră militară.

Ziua Armatei României

Elevii voluntari din cadrul Liceului de Transporturi Auto, au participat la acțiunea "Ziua Internațională a cărților pentru copii" desfășurată la  CSEI Constantin Pufan din cadrul proiectului educațional" Fii voluntar în comunitatea ta ".

Elevii voluntari de la Liceul de Transporturi Auto au participat la acțiunea "Ziua Mondială a Sindromului DOWN" desfășurată la  CSEI Constantin Pufan din cadrul proiectului educațional" Fii voluntar în comunitatea ta ".

Activități SNAC

21 -Martie 2023 - Ziua Internațională a Fericirii - activitate desfășurată cu elevii voluntari din cadrul SNAC, eveniment ce a avut la CSEI C-tin Pufan. 

20 Martie - Ziua Internațională a Francofoniei - activitate derulată la nivelul Liceului de Transporturi Auto, având ca obiectiv promovarea limbii franceze, multilingvismului și diversității culturale.

Prof. coordonator: Delia Croitoru

LICEUL DE TRANSPORTURI AUTO

DROBETA TURNU SEVERIN

Liceul de Transporturi Auto

 

B-dul Carol I nr. 5, 220099

Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinți

 

+40 352807789

 

cttauto@yahoo.com